Αγωνιστικός Απολογισμός Πρωταθλήματος Mtb Μακεδονίας-Θράκης

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου διοργανώθηκε στις Σέρρες και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων το Πρωτάθλημα  Mtb Μακεδονίας –Θράκης υπό την αιγίδα της ΕΠΣΜΑΘ, του ΜΑΧΗΤΗ ΣΕΡΡΩΝ και του ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.

Αρχικά  το Σάββατο 17 Μαρτίου κάτω από ένα ηλιόλουστο μεσημέρι πρωταγωνίστησαν οι μικροί αθλητές. Σε μια όμορφη  διαδρομή κυρίως γύρω από την τεχνητή λίμνη της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων οι μικροί πρωταγωνιστές επιδόθηκαν σε προσπεράσεις, πεταλίες και αλματάκια για να ευχαριστήσουν το κοινό που ήρθε για να τους χειροκροτήσει.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου ο καιρός άλλαξε εντελώς, πλέον η βροχή και η λάσπη είχαν τον πρώτο λόγο κάνοντας το έργο των μεγάλων κατηγοριών δύσκολο μεταλλάσσοντας  την πίστα σε άκρως τεχνική. Οι πτώσεις αρκετές, τα προσπεράσματα παράτολμα αλλά το πείσμα και το αθλητικό πνεύμα κυριάρχησαν.

Τελικά όλοι οι σύλλογοι που συμμετείχαν παραδέχθηκαν την αρτιότητα της διοργάνωσης που χωρίς την επιμέλεια του ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ (ειδικά τον Δήμαρχο Π. Αγγελίδη και τους κυρίους Β. ΤΕΡΖΗ και Ν. ΙΛΑΝΙΔΗ), της ΕΠΣΜΑΘ αλλά και του ΜΑΧΗΤΗ ΣΕΡΡΩΝ με τον Πρόεδρο Γ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και τον ενορχηστρωτή της διαδρομής  Β.  ΧΟΡΤΟΜΑΡΗ  και όλους τους εθελοντές και χορηγούς του Σερραϊκού Συλλόγου, δεν θα φτάναμε να μιλάμε για μια διοργάνωση με πάνω από 300 αθλητές και συνοδούς μέσα στην καρδιά της πόλης των Σερρών.

Από πλευράς του «ΜΑΧΗΤΗ ΣΕΡΡΩΝ» οι αθλητές μας πήραν τις ακόλουθες θέσεις:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (2ος Μίνι-Μικρά)

ΚΟΥΤΡΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ-ΚΩΝ/ΝΟΣ (13ος Μίνι-Μικρά)

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (5ος Μίνι-Μεγάλα)

ΒΑΒΑΤΖΙΑΝΗ ΜΑΤΙΝΑ (4η Γυναίκες)

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (13ος Μάστερ, 5ος Μάστερ Β)

ΠΟΥΛΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (10ος  Ανδρών)

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία θα τα βρείτε εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό από το 2ήμερο θα βρείτε εδώ.

229433169_593552864326205_5482853927500120064_n

 

Σχολιάστε